Pozvánka na EDIH Twister Vol. III

Co je nového v oblasti možností využití umělé inteligence, nových přístupů ke kyberbezpečnosti nebo digitálních technologií, které malým a středním firmám pomáhají k vyšší efektivitě a konkurenceschopnosti? Jak mohou čeští a němečtí partneři úspěšně spolupracovat napříč svými projekty v oblasti digitální transformace malých a středních firem? A co z posílené česko-německé spolupráce plyne jako benefit pro malé a střední firmy v příhraničí?


To Vám povíme a ukážeme na akci s názvem EDIH Twister Vol. III

Česko & východní část Německa

ve čtvrtek 21. září 2023 od 9:00

v ICUK Space Hradební v Ústí nad Labem

(Inovační centrum Ústeckého kraje, Velká Hradební 2800, Ústí nad Labem)

Na akci představí své aktivity a příklady dobrých praxí určené pro malé a střední firmy


Z české strany se zúčastní:

Ze strany německé k nám jako hosté zavítají:

  • Zástupci sítě Enterprise Europe Network z obou stran česko-německé hranice a další partneři i konkrétní firmy ze severního česko-německého příhraničí.

Spolu s nimi v září pokračujeme tímto česko-východoněmeckým třetím dílem v letošním cyklu přednášek, diskuzí, praktických ukázek a tipů k prohloubení spolupráce s našimi sousedy v rámci nové série akcí pod názvem EDIH Twister.

 
Uslyšíte novinky o technologicky zaměřených službách v oblasti kyberbezpečnosti a umělé inteligence, dozvíte se, do jakých vzdělávacích aktivit se můžete zapojit a které konzultační služby v oblasti podpory přístupu k financování procesů digitální transformace i v dalších oblastech Vám zastoupené EDIHy i zastoupení sítě Enterprise Europe Network v obou zemích nabízejí. Seznámíte se s konkrétními firmami a institucemi, které jejich služeb již využily nebo mají zájem o spolupráci v česko-německém kontextu a potkáte nové partnery. A to z obou stran hranice, na akci zavítají i naši vážení hosté z východních spolkových zemí Německa.

 
Hlavními pracovními jazyky akce jsou čeština a němčina se vzájemným simultánním tlumočením, workshopy a skupinové diskuze budou vedeny v angličtině.

Díky dotaci z programu Digitální Evropa a z Národního plánu obnovy se můžete akce zúčastnit zcela zdarma. Stačí se registrovat zde.