První mezinárodní matchmaking EDIHů a MSP v Bruselu i online

EDIH CTU jako jeden z partnerů akce s názvem Human Centric AI for accelerated digital transformation si Vás dovoluje pozvat na první mezinárodní matchmaking Evropských center pro digitální inovace (EDIH) a malých a středních podniků, který se ve spolupráci s Konfederací evropských laboratoří pro výzkum v oblasti umělé inteligence (CLAIRE) uskuteční v bruselském BeCentral – sustAIn.brussels ve dnech 18. a 19. ledna 2024. První den proběhnou setkání osobně i online, druhý den pouze online.

Jste malá či střední firma a hledáte AI řešení? Možná jej najdete u některého ze zapojených EDIHů. Chcete se poradit s dalšími firmami, jak vyřešit nějaký problém z oblasti aplikace AI technologie ve Vaší praxi? Možná naleznete radu právě na tomto matchmakingu. Registrujte se a využijte příležitost se seznámit s dalšími firmami hledajícími obdobné řešení jako Vy!

Více informací o akci naleznete zde. Registrace pro online účast je otevřena až do 17. ledna 2024. Přijďte se seznámit s nabídkou služeb EDIHů a s možnostmi využití AI technologií ve Vaší společnosti. Těšíme se na Vás!